Nieuws

Gloednieuw systeem! - Maandag 5 maart 2018

Artmaker gaat al heel wat jaren mee. In 2004 verscheen het eerste systeem voor de kunstenaars om zelf hun kunstwerken te bewerken.

14 jaar is een eeuwigheid in de wereld van webtechnologie. Er is er hoop veranderd in de tussentijd. In 2005 verscheen het eerste Database-gedreven systeem, en in 2010 kreeg het systeem een compleet nieuw systeem.

Nu, in 2018, is er weer een hoop veranderd. Het achterliggende systeem is weer compleet opnieuw opgebouwd. Het is up-to-date gebracht met de veiligheids standaarden van deze tijd, en maakt gebruik van de nieuwste technieken.

Zoals bij alle projecten die Kiksaus doet, hoort bij een technische update ook een verbetering voor de user interface. Ervaring leert wat nóg eenvoudiger gemaakt kan worden, en wat wel en niet nuttig is gebleken na gebruik.

Hoewel de site er van de voorkant nog hetzelfde uitziet, is daar ook een hoop veranderd. De komst van mobiele apparaten heeft het noodzakelijk gemaakt om de website mee te schalen naar kleinere apparaten zoals smartphones. Dit is dan dus ook aangepast. Ook is de site nu beter te indexeren door zoekmachines zoals Google. 

 

Zaterdag 3 november 2012

De handleiding voor Artmaker staat nu online! Klik hier om deze te bekijken.

 

Vrijdag 12 oktober 2012

De nieuwe website van Artmaker is gelanceerd!

Ook op
Artmaker
?